NEEM JIJ DE TOUWTJES IN HANDEN?

Om onze groei verder te zetten zijn wij op zoek naar een ondernemer het een passie voor food, catering, organiseren, events, ...
De ondernemer kan ons concept geheel of gedeeltelijk verder zetten, meerdere pistes zijn mogelijk (overname,...

Referenties

Klik op een van onderstaande logo's voor meer informatie

Autobedrijf Lagrou

Voor Autobedrijf Lagrou uit Diksmuide werkte Snack Djendo een voorstel uit op maat.
Hiervoor werd een divers menu samengesteld bestaande uit Beenham in broodje, frietjes met stoofvlees en voor de kids mini snacks.
Met de rode loper waren de gasten koning op het feest!

ALL U NEED IS...

exit x

Avaya Brussel

Voor Avaya stelde Snack Djendo een pita-durum menu samen om de werknemers tijdens de lunch te verrassen. Hiervoor werkten we met een mobiele stand die we makkelijk in de lift van het kantorengebouw te Brussel konden krijgen om op de 9de verdieping alle werknemers te voorzien van hun middag lunch.

exit x

BNP Paribas

exit x

Carin

Voor het bedrijf in haircosmetics te Middelkerke werkte Snack djendo een exclusief voorstel uit. We ontwikkelden de Carin burger, hiervoor werkten we met echte beefburgers en pimpten deze op met een extra reepje gebakken porchetta ( Toscaanse ham) voor de afwerking gebruikten we een zongedroogd tomaatje zodoende het geheel een trendy aanblik te geven.

exit x

CKV

Voor CKV uit Waregem verzorgden wij met Snack Djendo het WK event 2014, hierbij werkten we samen met TAP-mobiel uit Middelkerke.
Snack Djendo was het centrale aanspreekpunt op het event voor alle catering ( drank / food ), speciaal voor het WK ontwikkelde Snack Djendo met een externe partners frietzakjes in de Belgische kleuren.

exit x

DEMA shop

Voor Dema shop uit Roeselare ging Snack Djendo terug ietsje verder, Dema shop startte dit jaar met een nieuwe dochteronderneming: FLUXER, dit was het uitgelezen moment om de klanten en leveranciers uit te nodigen op het bedrijf voor een kennismaking, een opleidingsdag werd gecombineerd met een avond feest.
Hiervoor ontwikkelde Snack Djendo Diksmuide een all in concept. De klanten werden ontvangen in Dema shop met een Dema-coctail waarna ze bij Fluxer ontvangen werden met een glaasje Cava en ook konden genieten van heerlijke Djendo Snacks.

Snack Djendo begeleide het volledige feest met volgende onderdelen:

- Plaatsen rode loper
- nodige bijmaterialen huren bij verhuurfirma ( stoelen, buffettafels, staantafels,...)
- snack catering
- plaatsen Bar in samenwerking met New Port Foodies
- uitbaten bar ( bier, frisdrank, cava,...)
- plaatsen mobiel toilet

ALL U NEED IS...

exit x

GROUP GHISTELINCK

OOk GROUP GHISTELINCK UIT WAREGEM, DE REFERENTIE WAT BETREFT MERCEDES GARAGES IN DE BENELUX KOOS VOOR SNACK DJENDO

exit x

Het sterkte netwerk

Snack Djendo Turnhout werkte voor één mee aan het programma het sterkte netwerk

exit x

Hoppeschoppers

De Hoppeschoppers, een waar begrip aan de westkust! een toffe bende jonge ambitieuze gasten die weten wat een feestje bouwen is. Twee maal per jaar organiseren deze ondernemende vrienden een event om U tegen te zeggen. Ook Snack Djendo weet dat dit een avond is om een goed feestje te bouwen en is ieder jaar trouw present ;-)

exit x

IKEA

exit x

Immo Beguin

Voor Immo Beguin uit Ronse werd een snack catering + apero catering concept uitgewerkt, dit geheel op maat van de klant.
Voorstel: 4 tal apero hapjes ( basic ) - Snacks à gogo: pasta / djendo burgers / frietjes - afgesloten met een ijsje ( daarna werd de snack bar nog verder uitgebaat tot op het einde van het feest zodoende de gasten voor het huiswaarts keren nog de gelegenheid te bieden een extra snack te consumeren.)

We werkten onze hapjes / snacks af in de kleuren van het logo van Immo Beguin ( Blauw )

exit x

It mobile

It mobile is een gerenommeerd bedrijf uit St Martens Latem die sinds 2011 tijdens de Gentse feesten een VIP tent huurt, tijdens dit event wil het bedrijf een walking dinner aanbieden aan zijn genodigden. Snack Djendo ontwikkelde voor deze klant een zuiderse walking dinner met verschillende gerechten uit de wereldkeuken (ieder gerechtje wordt geserveerd in trendy walking dinner bordjes).

exit x

Kartonnage Lefevere-Beel

Voor het Bedrijf Kartonnage LEFEVERE Beel uit St. Baafs Vijve stelden wij een snack menu samen voor de werknemers van het bedrijf.
na de werkshift kon iedereen genieten van een krokante friet en burger

exit x

Kinepolis

Ook voor kinepolis werkte snack djendo een voorstel op maat uit, voor een personeelsfeest stelden we het djendo burger concept voor en dit viel erg in de smaak.

exit x

kiwanis

Voor Kiwanis heeft Snack Djendo reeds meerdere events mogen verzorgen, tevens is Snack Djendo een trouwe sponser van enkele lokale clubs.
Kiwanis Avelgem, Kiwanis Diksmuide, YP kiwanis, ... zijn maar enkele van de clubs waar wij in het verleden mee samengewerkt hebben.

exit x

LAZOORE CARS

Ook Lazoore-Cars uit Nieuwpoort koos voor Snack Djendo voor zijn opening van de hernieuwde zaak.
Burgers en Friet voor alle genodigden.

exit x

Logi Technic

Logi technic deed op Snack Djendo beroep om hun personeel te verrassen met snacks tijdens de middag lunch.

exit x

Moeder Wevelgemse

The place to be op Kerstdag avond? Het Kerstbal in Wevelgem uiteraard ! Snack Djendo werkt jaarlijks nauw samen met de studenten van Moeder Wevelgemse voor hun galabal dat enkele duizenden feestvierders een onvergetelijke avond bezorgd.

exit x

Peugeot

Voor de lancering van de exclusieve en trendy Peugeot RCZ werd beroep gedaan op Snack Djendo om kleine trendy hapjes te verzorgen. Snack Djendo werkte hiervoor een voorstel op maat uit waaronder frietjes in mini puntzakjes met kleine zwarte servetjes ( kleur van de betreffende RCZ in toonzaal) en blauwe vorkjes ( kleur van Peugeot).

exit x

Schilderwerken Prophete

Voor een open bedrijvendag werd samen met Prophete Thijs, zaakvoerder van schilderwerken Prophete een snack catering concept uitgewerkt op maat van het event.
twee events werden samen op voorhand besproken en de uitwerking verliep vlekkenloos, de genodigden werden verrast met leuke en trendy hapjes.

- breydelham sate's
- Holsteiner madness burgers
- mini puntzakjes friet
- mini pasta's
- pita's à gogo for late night

exit x

STAS ( WAREGEM | DOORNIK )

Voor het 40 jarig bestaan van STAS Waregem trakteert het bestuur het voltallig personeel op Frietjes en Snacks ! Tijdens de middag pauze stonden wij met de mobiele Unit aan het atelier te Waregem en enkele dagen later te Doornik.

exit x

terranis

Voor de opening van Terranis heeft snack Djendo Diksmuide de snack catering verzorgd gedurende het ganse opendeurweekend.
van vrijdag tot zondag konden de gasten aanschuiven ons snack kraam voor een heerlijke Djendo snack.

exit x

Trotec Veurne

Voor het kerstevent georganiseerd voor alle werknemers met familie werd een heus kerstdorp opgesteld in één van de loodsen van Trotec. Met Snack Djendo maakten we er enkele leuke snacks voor de gasten klaar, uiteraard waren onze medewerkers goed gemutst met een kerstmuts.

exit x

Vinckier

Ook voor het gerenommeerde bedrijf Bouwmaterialen Vinckier uit Diksmuide verzorgde Snack Djendo de snack catering

exit x

VTM

Snack Djendo Turnhout werkte voor VTM een voorstel uit om Vlaamse streken in de kijker te zetten, een nieuw programma die op VTM verscheen zomer 2015

exit x

ZWINNEBLOMME

Reeds enkele jaren is Snack Djendo de vaste partner van Studentenclub Moeder Zwinneblomme uit Knokke. Op dit TOP bal verzorgen we de volledige Snack Catering.

exit x