Aanbod

A: SNACK JIJ OOK NAAR EEN LEUKE APERO?

Bij snack djendo verzorgen wij tevens graag de apero hapjes,
wij bieden u eenvoudige snacks op een originele manier gebracht door middel van onze unieke ALL U NEED IS SNACK DJENDO plateau's
Van lekkere loempiaatjes met zoetzure saus tot heerlijke mini garnaalkroketjes, het zijn en blijven vaste waarden op iedere feest en vallen bij iedereen in de smaak. Wij bieden u dit alles aan een uiterst scherpe prijs! vraag uw offerte vandaag nog aan.

B: BURGER YOUR LIFE !

The one and only ‘Djendo burger’

Al vanaf de start van Snack Djendo was de Djendo burger van de partij, de fans groeiden aan en al snel was de djendo burger de meest populaire burger die werd gekozen uit ons assortiment.

Wat maakt de Djendo burger nu zo speciaal?

Zoals de echte Djendo burger fan reeds weet zit het geheim hem in de saus! Naast het krokante broodje en het sappig burger vleesje werken we het geheel steeds af met onze eigen Djendo saus en gedroogde ajuin.

Djendo burger = Krokant broodje + burger + Djendo saus + gedroogde ajuin.

TOP OP IEDER FEEST IS DE MINI DJENDO BURGER! in verschillende varianten te krijgen ( italian, bacon, mex, ...)

C: FRENCH FRIES are BELGIAN !

Heerlijke frietjes in puntzak met saus naar keuze.
ook combinatie met snacks of vers stoovlees zijn mogelijk.

Voor uw bedrijfs- of privé feest personaliseren wij de puntzak geheel volgens uw bedrijfskleuren of thema. ( zie foto's: B-Day Bash zone 30 ! )
WIJ SERVEREN DE FRIETJES IN EEN SPECIAAL ONTWORPEN FRIETMETER!

D: PASTA BASTA !

Heerlijke Pasta gemaakt met ons volautomatische pasta koker waardoor we in een enorm snel tempo grote groepen kunnen bedienen.

keuze uit verschillende home made sausen ( bolognaise, carbonara, arabiata, 4-kazen, ...)
Indien u dit wenst maken we voor u een recept op maat!
pasta saus met Scampi, met bacon,... of een mediteraanse pesto saus om uw feest een zomers karakter te geven. Alles kan op maat ontwikkeld worden en we spelen volledig in op al uw wensen

E: PITA

Heerlijke pita wordt in onze mobiele units op de bakplaat gebakken.

onze gerechten worden à la minute bereid in onze snack units.
we voorzien steeds verse groentjes en sausen naar keuze.

F: CAKE'LICIOUS - MUFFINS & CO

ook lekkere muffins en cake gebak in tal van geuren en kleuren kunnen wij u aanbieden als afsluiter van uw feest.
appel-kaneel muffins, triple chocolade muffins, vanillemuffins met cacao en hazelnootvulling, citroenmuffin met frambozenvulling, rebarbergebak, chocolade cocos gebak, appelcake, ...

G: ZOETE SPECIALITEITEN & DESSERTS

er is nog meer, u kan ook kiezen om enkele heerlijk ambachtelijke taarten te voorzien voor uw gasten op het einde van het feest.
bresiliennetaart, appeltaart, diverse Frangipanetaarten, abrikozentaart, kersentaarten, ... ook kunnen wij u een leuk assortiment van mini taartjes voorzien: mini mignardises ( mini javanais, mini misérable, mini framboos ).
TOPPERS: mini taartjes.
NIEUW: Gesuikerde mini boules gevuld met appelfruitgelei ! mmm

H: To HOT for BURGERS!

DJENDO ICE CREAM! niet enkel in de haan kan u terecht voor Ijsjes aan onze kiosk, ook mobiel kunnen wij deze lekkernijen voor u serveren! surf naar onze contactpagina en mail ons voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte